Model.Title

SARIYER AKADEMİ’DE DERS ZİLİ ÇALDI

  • Sarıyer Akademi
  • 17.8.2022

Seçkin kadrosu, donanımlı sınıfları ve kapsamlı müfredatıyla yeni eğitim ve öğretim yılına başlayan Sarıyer Akademi’de 12’inci sınıf öğrencilerinin bir bölümü yüz yüze ve uzaktan eğitimin bir araya getirildiği hibrit sistemle eğitim alacaklar. 2022-2023 eğitim öğretim yılının kendileri için özel bir yıl olduğunu ifade eden Genel Koordinatör Sami Görey, “Sarıyer Akademi hibrit eğitim modeliyle kapasitesini yüzde yüz arttırdı. Bu nedenle bu yıl bizim için özel bir yıl olacak. Kurumumuzda ilk olarak 12’inci sınıflar için derslerimiz başladı. Eylül ayının ikinci haftasına kadar haftada 120 saat yüz yüze eğitim alacaklar. Hibrit öğrencileri ise 2 hafta yüz yüze eğitim alacaklar. Okullar açıldığında ise haftada 14 saatlik eğitim, sınav ve etüt maratonu başlayacak” dedi.

Hibrit eğitim modelini hayata geçirdik

Sarıyer Akademi’nin hedeflerinden biri olan ve altyapısı tamamlanan hibrit eğitim modelini 2022-2023 eğitim öğretim yılında hayata geçirdiklerini belirten Görey, “Hibrit Eğitim Modeli’ne dahil olan 120 öğrencimiz haftalık 14 saatlik dersi kendi ev ortamlarında, kendileri için en uygun zaman döneminde alacaklar. Bu dersler tek bir öğretmenimiz tarafından değil, bütün öğretmenlerimizin katılımıyla hazırlanıyor olması nedeniyle A plus bir ders oluyor. Ayrıca hafta sonu 6 saat kurumumuzda yüz yüze ders alma imkanı olacak” şeklinde konuştu.

Sınav maratonunu devam eden Sarıyer Akademi’nin 2022-2023 eğitim yılında mezun durumunda olacak öğrenciler için düzenlediği 24 Ağustos’ta yapılacak mezun grubu sınavı için başvuruların 19 Ağustos’ta sona ereceği belirtildi.

  • Paylaş: