Model.Title

ÖĞRETMENLERE YÖNELİK MATEMATİK OLİMPİYATI YAZ KAMPI

  • Sarıyer Akademi
  • 10.6.2019

Eğitimimizin temel sorunlarından birisi de öğretmenlerimizin yetiştirilmesidir. Bir öğretmenin eğitimi, üniversite yılları ile sınırlı kalmamalı, mesleki yaşamı boyunca kesintisiz devam etmelidir. Bu açıdan olimpiyat dersleri, öğretmenlerin akademik seviyesinin yükseltilmesinde önemli bir rol oynayarak büyük önem taşımaktadır.

Olimpiyat derslerinde, üniversitelerde bile öğretilmeyen özel konular ele alınacak, bu sayede öğretmenlerimiz matematiğin tamamını görmelerinin yanı sıra farklı, güzel ve şaşırtıcı taraflarıyla da tanışacaklardır. Bu dersler bir zamanlar TÜBİTAK ve uluslararası yarışmalarda galip gelmiş, ileri derecede olimpiyat deneyimi olan uzman kişiler tarafından yürütülecektir. Dört farklı grupta düzenlenecek ve gruplar maksimum 15 katılımcı ile sınırlı eğitimler, her ayrıntının düşünüldüğü bir ortamda verilecektir.

Bu eğitimi ücretsiz yerine getiriyoruz. Sarıyer Akademi bir eğitim kurumundan çok daha fazlasını içeriyor. Kuruluş amacı itibarıyla “Eğitimde fırsat eşitliğini” savunan Akademi, gerçekleştireceği bu eğitimi de diğerleri gibi sosyal bir proje ile birleştirdi.

Ücretsiz eğitim karşılığında öğretmenlerimizden beklentimiz, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının Sarıyer Akademinin “dijital akademi” hizmetinden yararlanabilmesi için aşağıda sunduğumuz seçeneği işaretleyerek Akademiye destek olmalarıdır. Bu gelir, tamamen sosyal sorumluluk olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimi için harcanacaktır. Öğretmenlerimiz kendileri için eğitim alırken aynı zamanda bir öğrencinin de eğitimine destek olacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 19 Haziran 2019
Kabul Listesinin Açıklanma Tarihi: 20 Haziran 2019

Başvuru formunu doldurmak için tıklayınız.

  • Paylaş: