Model.Title

EĞİTİM YILI SONUNDA SARIYER AKADEMİ'NİN GURUR GECESİ

  • Sarıyer Akademi
  • 29.9.2016

LYS ve TEOG’da gösterdikleri üstün başarılarıyla İstanbul çapında dikkatleri üstlerine çeken öğrencilere ödül takdim edildi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de hazır bulunduğu törene, öğrencilerin mezun oldukları okul yöneticileri ve onları yetiştiren öğretmenleri de katıldı.

Sarıyer Akademi Türkçe öğretmeni Duygu Özdemir’in açılış konuşmasını yaptığı ödül töreni öncesinde Yaşar Kemal Kültür Merkezi fuaye alanında bir kokteyl gerçekleştirildi. 

‘’Çocuklarımızın geleceğine dokunuyoruz’’

Konuşmasında velilere destekleri için teşekkür eden Sarıyer Akademi Genel Koordinatörü Sami Görey; ‘’Siz bize en değerli varlığınız olan çocuklarınızı ve onların geleceğini teslim ettiniz’’ dedi.  Görey, şu şekilde konuştu:  ‘’Biz büyük bir zorluğa imza attık. Öğrencilerimizi sınava aldık ve hiçbir ayrım yapmaksızın hak eden öğrencileri kontenjanımıza dahil ettik. Çocuklarımızın geleceğine dokunuyoruz.’’

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Sarıyer Akademi öğrencilerinden İsmail Yiğit Polat : ‘’Öğretmen ve öğrenci arasında samimi bir ortam olmadığı sürece bazı şeyler yarım kalır. Biz Akademi’de bu samimi ortamı yakaladık. Dershaneler kapatılırken belediye başkanımız bu eksikliği gördü ve Sarıyer Akademi’yi açarak Sarıyerli öğrencilere ayrıcalık kazandırdı. Tüm Sarıyerli öğrenciler adına başkanımıza teşekkür ederim.’’

‘’Akıl ve bilim rehberiniz olsun’’

Sarıyer Akademi'nin öncü ve gerçek bir başarı olduğunu vurgulayan Eğitim Danışmanı Selçuk Dereci öğrencilere ‘’Aklı ve bilimi her zaman kullanın’’ dedi. Dereci yaptığı konuşmada: ‘’Öğrencilerimizi istedikleri kurumlara yönlendirdiğimiz ve onlara bir hayat amacı verdiğimiz için çok mutluyuz.  Sizler bu sene Sarıyer Akademi'de kurucu öğrenci ve veliler oldunuz. Sarıyer Akademi geleceğe nitelikli gençler yetiştirecek’’ dedi.

Başkan Genç: En iyisini yapmak zorundayız.

Sarıyer Akademi Genel Koordinatörü Sami Görey ve Eğitim Danışmanı Selçuk Dereci’nin konuşmalarının ardından kürsüye gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, öğrenci ve velilere: “Evinize hoşgeldiniz” sözleriyle başlayan duygu dolu bir konuşma yaptı. “En iyisini yapmak zorundayız, çünkü bu ülke hepimizin” diyen Genç, eğitimde dışarda kalamayacaklarını ve fırsat eşitliği anlamında her zaman eğitime katkı sunacaklarını sözlerine ekledi.

Sarıyer Akademi öğrencilerinin sunduğu müzik ziyafetinin ardından sertifika ve teşekkür belgeleri öğrenci ve öğretmenlere verildi.

Sistem Nasıl İşliyor:

Sarıyer Akademi TEOG ve üniversiteye hazırlık eğitimini en modern tekniklerle ve ücretsiz veriyor. Öğrencilerini ise sınavla belirliyor.

TEOG ve üniversiteye hazırlık eğitiminde kısa sürede Türkiye çapında üstün başarılarla dikkat çeken Sarıyer Akademi'nin 120 öğrencisi ODTÜ, Boğaziçi, İTÜ gibi seçkin üniversitelere üst sıralardan girerken yüzde 100 başarı elde etti.

Üniversite sınavında kendine ilk 100'de yer bulan Sarıyer Akademi öğrencileri verdiği eğitim kalitesi ile çeşitli kurumlarca referans alınmaya başlandı.

  • Paylaş: