Model.Title

AMACIMIZ YERE SAĞLAM BASAN ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEK

  • Sarıyer Akademi
  • 26.2.2017

Sarıyer Akademi de,"Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş" (TEOG) sınavına hazırlanan öğrenci velileri ve ara sınıfı kapsayan 10 ve 11. sınıfların velileri için iki ayrı toplantı düzenlendi. 

Akademi'de eğitim gören 580 öğrencinin notlarını, derslere katılımlarını ve sınıf içindeki davranışlarını değerlendiren öğretmenler, toplantıya katılan velilerle birebir görüştüler.

TEOG sınavının temel sistemi hakkında bilgi veren Sarıyer Akademi Genel Koordinatör Yardımcısı Hatice Çağan Aslan, kurumda verilen eğitimleri ve işleyişi velilere anlattı.

Sami Görey: “En iyiye doğru gidiyoruz”

Sarıyer Akademi Genel Koordinatörü Sami Görey, güçlü bir öğretmen kadrosuyla çocukları geleceğe hazırladıklarını belirterek, “TEOG grubunda yarıştığımız 42 kurum arasında 'beşincilik' derecesiyle yolumuza devam ediyoruz. Belli gruplarda İstanbul’da rakibimiz kalmadı. En değerli varlığımız çocuklarımıza rehberlik yapıyoruz. Burada çocuklarımız mutlu. En iyiye doğru gidiyoruz” dedi.

Başkan Genç: “ Çocuklarımız ayaklarını yere sağlam basacaklar”

Her iki toplantıya da katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, çok önemli bir süreçten birlikte geçtiklerini vurguladığı konuşmasında şöyle konuştu: “Çocuklar benim için olmazsa olmazlardan. Eğitime dair her bir damla suyun çok büyük göller oluşturduğunu biliyorum. Burası bir örnek. Tüm belediyelere burayı anlatmaya çalışıyorum. Veli bu işin en önemli yerinde. Gayret ne olursa olsun, sizsiz olmaz. Paydaşlığı devam ettirmek zorundayız. Bu başarı çizgisinde özveriyle el ele vererek çocuklarımıza yardımcı olacağız. Çocuklarımız ayaklarını yere sağlam basacaklar.” 

  • Paylaş: